Angry Birds játékok

Angry Birds játékokEgy igazán szuper Angry Birds online játék oldalt szeretnék mutatni neked ahol sok sok online flash játékot próbálhatsz ki ingyen. Az oldalon külön kategóriákba válogatva találod a játékokat, mivel már nagyon sok epizódot adtak ki a rovio-tól és nagyon sok olyan játék van amit nem a rovio készített de mégis nagyon jók és szórakoztatóak, találhatsz olyan kategóriát, hogy nem Angry Birds játékok, ebben a kategóriában olyan játékokat találhatsz amik hasonlítanak a játék felépítéséhez de nem a megszokott csirke lövöldözős, továbbá akár Super Márióként is ugrálhatsz a csirkékkel, de kattints az oldalra és máris láthatod milyen sokszínű és szuper. Amit még muszáj megemlítenem a videók kategória ebben a kategóriában online bemutatókat találhatsz a játékokról a játékok történetéről, hogy miért is kell lövöldözni a csirkéket és miért is olyan mérgesek.

Kedves Angry Birds kedvelő játékosok, szeretnék mutatni nektek egy újabb csirke dobálós online játékos weboldalt ahol a legújabb és legrégebbi flash játékokat is megtalálhatjátok. Az egyik legkedveltebb online Angry Birds játék amit szintén kipróbálhattok az oldalon ingyen az Angry Birds RIO amiről megnézhettek itt egy kis videót:

És ha szeretnéd kipróbálni ezt vagy a sok sok Angry Birds játék egyikét akkor csak kattints ide:
Angry Birds játékok
És ha tetszik az oldal és a játékok akkor küld el barátaidnak is az odlal címét, hogy ők is kilőhessenek pár csirkét. Mielőtt zárom a soraimat még szeretnék mutatni egy játékot erről az oldalról ami nekem nagyon tetszik:

Jó játékot kívánok nektek!