Barbie játékok

Kedves lányok ez a lap nektek szól, mert itt most olyan Barbie játékos oldalakat mutatok nektek ahol nagyon sok és szép online játékkal játszhattok ingyen. Az oldalakat úgy válogattam, össze, hogy tényleg igényes és szép oldal legyen és ne legyen sok idegesítő reklám vagy felugró ablakok az oldalon. Lássuk az oldalakat:

Barbie játékok

 

Ezen az oldalon külön kategóriákba válogatva találhatod az egyes Barbie játékokat ami szerintem nagyon praktikus, hiszen így kiválaszthatjuk, hogy mit is szeretnénk játszani Barbival, ilyen lehetőségek például a Barbie öltöztetős játékok vagy a Barbie fodrászos játékok, de több kategóriát is találsz még az oldalon tele sok sok szép játékkal. Jelenleg ezt az oldalt még nem nézik nagyon sokan, de szerintem jó játékokat fogtok találni rajta.

Barbie játékok

 

Ez egy nagyon régi oldal, nagyon sok Barbie játékkal és ami nekem nagyon tetszik ezen az oldalon, hogy nagyon sok Magyar nyelvű játékot is találtam továbbá itt is külön kategóriákba sorolva találhatod a különböző játékokat, de az oldal különlegessége, hogy itt nem csak játékokat találsz majd, hanem teljes Barbie meséket is magyarul és angolul is, így ha szeretnél egy kicsit csiszolni az angol tudásodon akkor azt megteheted Barbival, de akár tanulásként is felfoghatod, így ha szüleid megkérdezik mit csinálsz? nyugodtan mondhatod, hogy angolt tanulsz. Még nincs vége ám, ha még nem lenne elég ez a sok minden amit az oldalon találsz és szeretnél egy kicsit nyugodalomba vonulni és egy kis zenét hallgatni akkor kattints a Barbie zenék kategóriára ahol videóklippeket és mese betétdalokat hallgathatsz meg. Kattints a képre és máris láthatod a saját szemeddel, hogy ez egy nagyon szuper értékes weboldal.

Hamarosan még több szuper Barbie játék oldalt mutatok nektek, addig is jó játékot!