Disney játékok

A Disney meséket minden gyermek nagyon szereti már évek óta, hiszen a Disney mesék a legjobbak melyekkel biztosan mindenki nagyon szívesen játszik. Így most egy olyan játék oldalt szeretnék nektek bemutatni melyben csak is kizárólag a Disney mesékből származó játékokat találhatod meg. 

disney-jatekok-blog1

 

A kedvenc Disney szereplőddel tudsz játszani akit nem csak öltöztethetsz hanem akár gyógyíthatsz is avagy sminkelheted, mint ahogyan ezt láthatod a képen is hiszen a képen ott van Azúr aki a Riói meséből való és épp megsérült így meg kell őt gyógyítani. A képen azt is láthatjuk hogy egy mese is van az oldalon, igen egy két mesét is fel tettünk nektek hogy ne csak Disney játékokkal játssz hanem megtudj nézni egy Disney mesét.

Az oldalról kiemeltünk nektek egy nagyon jó kis játékot mely egy új családról szól és ez nem más mint Aladdin és Yasmine családja akiknek babájuk születik. Ezt a játékot nézheted meg ebben a kis videóban melyet feltöltöttünk nektek ide. Ha megtetszett ez az oldal és kipróbálnád az oldalon lévő játékokat akkor kattints erre a címre: Disney játékok

Hozzászólások lezárva.