Ingyen játékok

Az interneten nagyon sok ingyen játékos weboldalt találhatunk, de ezek között nagyon sok a trehány összedobott weboldal, és ez még nem is lenne nagy probléma, de a fő problémát a mindenféle felugró ablak okozza, és az oldal gazdái és a reklám cégek mindent megtesznek azért, hogy a felugró ablak blokkolója ellenére is szemtelenül elénk kerüljenek ezek az ablakok és a bezárásuk se legyen egyszerű. Szerintem ezek az oldalak nagyon idegesítőek és kicsit úgy érzem a minőség a kapzsiság árára megy, hiszen egy oldalnak bőven elegendő lenne pár banner ami nem túl hivalkodó, idegesítő ezért itt szeretnék mutatni pár olyan weboldalt ami igényes, jó játékokat tartalmaz és nincsenek idegesítő reklámok rajtuk.

Ingyen játékok oji

 

Egy nagyon igényes szép képekkel feltöltött weboldal, ráadásul nagyon jó webcímmel hiszen nagyon könnyen megjegyezhető. Az oldalon szinte mindenféle játék kategóriát megtalálhatunk ami lényeges, itt jól fognak szórakozni a fiúk lányok és a fiatalok és idősebbek is. A kategóriákra kattintva az oji-nak egy aldomain-jára fogunk ugrani ahonnan ugyan úgy elérhető az összes kategória, az oldal elején mindig a legjobb játékokat találjuk az adott kategóriában ez az alapján dől el, hogy melyikkel hányszor játszottak és ezt minden játék kép alatt láthatjátok is. Az oldalon nagyon szimpatikus, hogy a kategóriák nem csak nevekkel vannak ábrázolva hanem képekkel is, persze ez nekünk nem jelent sokat, hiszen tudunk olvasni, de a gyerekeknek akik még nem tudnak olvasni nagy segítség, hiszen így könnyedén kitudják választani azt a játék kategóriát amivel játszani szeretnének. De nem írok többet erről az oldalról hiszen felesleges kattints a képre és láthatod a saját szemeddel.

Ingyen játékok

 

Ezt az oldalt már nagyon sokan nézik, így itt már nagyon kiélesedett az, hogy melyik játék a jó, találhattok olyan játékot is az oldalon amit már több mint 25.000-en játszottak, bár ennek megvan a hátránya is, hogy egy új jó játék nagyon lassan fog a lista elejére kerülni. Ez az oldal hasonló az előbbihez, csak itt még több kategóriát találhattok és mivel ez egy régebbi oldal még több játékot is fogtok találni szám szerint nem látom, hogy hány lehet, de a kategóriákat nézve több száz játékot próbálhatunk ki.

Ingyen játékok

 

Egy szintén ugyan olyan oldalt szeretnék mutatni mint az előzőek, de talán ezen van a legtöbb játék és játék kategória. Ha neked a mennyiség számít akkor mindenképp ezt az oldalt ajánlom vagy ha az előző oldalakon nem találtad meg azt a kategóriát amit keresel akkor itt megpróbálhatod nyugodtan, a lövöldözős játékoktól a lányos öltöztetős játékokig szinte mindent megtalálsz, sorolhatnám, hogy milyen kategóriákat fogsz találni, de felesleges hiszen csak egy kattintás és láthatod magad is.

Ez az oldal még nagyon új, de ennek egy előnye van, hogy itt új játékokat fogtok találni és biztosan mindegyik működik, mert hiába a játékok tesztelése mégis sajnos valamilyen hiba okánál mégis találkozunk olyan játékokkal amik még a múlthéten működtek ma meg már nem ez lehet akár egy böngésző vagy egy flash player frissítése miatt is, de sokszor valamit a játék készítői ügyködnek, hogy így irányítsák az oldalukra más weboldalak látogatóit, sajnos ilyen van és lesz is, de ezen az oldalon még nem várható ilyen, úgyhogy megéri ellátogatni és megnézni a kínálatot ami már most is nagy, hiszen ezen az oldalon több mint tíz kategóriát találunk és kategóriánként legalább 10 játékot találunk ami már így önmagában is száz különböző ingyenes játék. Az oldal különlegessége, hogy nagyon könnyen megjegyezhető a webcíme hiszen három betűből áll a három betű pedig egy rövidítés mégpedig a Flash Játékok Ingyen rövidítése tehát fji.hu, ha megjegyeztük a domaint érdemes legközelebb is visszalátogatni, hogy kipróbáljuk az új játékokat.

Jó játékot kívánok!