Legjobb animációs filmek és mesék

Ha szeretnél minden új animációs mesefilmről infót előzetest esetleg megnéznéd vagy le is töltenéd a legújabb animációs meséket akkor itt ezen az oldalon mindenre találsz megoldást: Animációs filmek oldalon megtalálod a jelenleg legnézettebb meséket és ha kiválasztod azt amelyik neked szimpatikus máris egy csomó szuper képet találsz, megnézheted a mesefilm előzeteseket és ha bejelentkezel az oldalra találsz olyan oldalakat ahol megtalálhatóak ezek a mesék online vagy letöltheted torrent oldalról.

Animációs filmek

Jelenleg az én kedvenc animációs filmem a Jégvarázs 2 már az első rész is nagy kedvencem volt és most a második rész mindent vitt, még az Oroszlánkirály is csak egy egyszerű mesefilm a jégvarázs 2 mellett és biztosan sokszor fogom még megnézni. Természetesen az oldalon ezt az animációs filmet is megtalálod és megnézheted az előzetesét és jelenleg még csak mozis változatban, de akár megnézheted a teljes mesét online.

Jégvarázs 2

És ha már megemlítettem az Oroszlánkirály animációs filmet akkor ezt nem hagyhatom ki, és beillesztem. Az én toplistámon ez a mese a 2. helyezet, igaz a történet nem sokat változott, de a minőség nagyon szuper lett.

Oroszlánkirály animációs film

 

Hozzászólások lezárva.