Pár öltöztetős játék

Mivel vannak szerelmes párok akik olykor elmennek sétálni de van úgy hogy leülnek egy padra beszélgetni. Ez szerintem már mindenkivel megesett egyszer de ha nem mert még kicsi vagy hozzá akkor biztos volt már ilyened a barátnőddel, de most nem is ez itt a lényeg hanem az hogy ezt a párocskát neked kell felöltöztetned. 

par-oltoztetos-blog1

Persze vannak olyan játékok ahol csak a lányt tudod öltöztetni, de pont ezért is jó ez a játék hiszen itt nem csak a lányt öltöztetheted fel hanem a fiút is. Először én a fiút öltöztetném mert nála kevesebb mindent kell kiválasztani. Kiválaszthatod neki milyen legyen a haja, milyen felsőt viseljen, milyen legyen a nadrágja és a cipője. Míg a lánynak kiválaszthatod milyen legyen a haja, milyen legyen a fülbevalója, nyaklánca. Kiválaszthatod hogy egybe ruhát viseljen vagy épp egy felsőt nadrággal. A játékról készítettem nektek egy videót is ahol mindent megmutatok, hogyan is kell csinálni vagy épp megmutatom nektek én hogyan is játszottam vele.

A videó látva biztos vagyok benne, hogy ki szeretnétek próbálni ezt a nagyszerű öltöztetős játékot amihez nem is kell sokat tenned csak kattintanod erre a címre: Pár öltöztetős játék

Hozzászólások lezárva.